Skip to main content

SPA luksus til Fig Tree Bay i mai

pris fra kr 7 400,- pr.pers.

Kontakt oss for et uforplikende tilbud, på tlf; 401 29 500, eller på epost; post@kyprosreisen.no
 

Unn deg litt SPA luksus i mai til Fig Tree Bay på Kypros på dette 5* hotellet, 50m fra stranden og rett ved sentrum!
Tilbud gjelder 1 uke på Capo Bay ***** for dobbeltrom, med frokost, (kan få lunsj og middag mot tillegg i prisen) fly og transfer.

Kypros er en av Middelhavets mest solsikre øyer, og det finnes strender som ligger på topp i lister over verdens vakreste strender. Mai er kanskje den fineste tiden å reise til Kypros på, og her kan du få ekstra mye for pengene.

Hotell Capo Bay ligger rett ved stranden, ta bare trappen ned fra bassengområdet og du har sand mellom tærne. Hotellet ligger rett ved hovedgaten i Fig Tree Bay og barer, restauranter og shopping. Hotellet har et voksenbasseng og gratis spa med 16 års aldersgrense. Rommene på hotellet er lyse, fine og moderne, og mange av rommene har sjøutsikt.

Fra solterrassen og gressplener har du utsikt over både stranden og havet. Det finnes nok av både solsenger og parasoller ettersom alle rom har egne solsenger på terrassen.

I hotellets spa Oneiro kan du som er over 16 år få avkoblende behandlinger mot betaling. Det finnes også , tyskisk bad, badstue, dampbadstue, basseng og treningsrom kan benyttes uten ekstra kostnad.
Hel- eller halvpensjon.
Halvpensjon med lunsj eller middag (valgfritt) eller helpensjon kan bestilles som tillegg. Du kan velge mellom hotellets tre restauranter, Koi, Mamas og Cucina, bordbestilling minst 12 timer i forveien. Etter middag kan du ta noe å drikke i baren Bitter Lemons.
Hotellet passer for voksne som reiser uten barn, men det er ikke garantert barnefritt.

Velkommen til "vår" fantastiske øy i mai!

  • RGF Logo
  • Cyprus Tourism Organization Logo