Skip to main content

Mediterranean Beach Hotel (4*) i fellesferien til Limassol

pris fra kr 16 500,- pr pers, 14 dager

Kontakt oss for et uforplikende tilbud, på tlf; 401 29 500, eller på epost; post@kyprosreisen.no
 

priseksempel er for 14 dager i fellesferien, 2 - 16 juli, med fly og hotell.
Priser fra *16 500,- p.p i deluxe rom med frokost

Mediterranean Beach Hotel****
Det luksuriøse feriehotellet Mediterranean Beach ligger på en av de vakreste sandstrendene i Limassol, og har en unik beliggenhet med fantastisk utsikt over Middelhavets endeløse blå hav. Den gamle byen Amathounta, antatt å være den første bebodde byen Limassol, ligger bare en kort spasertur unna.
Limassol sentrum med sine shoppingmuligheter kan nås innen 10 minutters kjøretur. Det stilige hotellet med sin elegante design utstråler en luft av luksus og avslapning. Rommene er lyse og luftige, innredet i friske farger. Mange rom har fantastisk hav utsikt. Hotellet er bygget rundt et vakkert formet basseng og hagelandskap med et basseng på delt nivå med steinhule og arkade areal. Mange sports- og trenings fasiliteter tilbys, inkludert et innendørsbasseng, høyteknologisk treningsstudio, Pilates og aerobic studio, flombelyst tennisbane, dykkesenter samt diverse vannsport på stranden. Et perfekt valg for en strandferie med stil.

Limassol passer for deg som vil ha både strand og by.
Limassol er en moderne by som byr på både strender, middelalderkvartaler, motebutikker, historiske severdigheter og fornøyelser. Hotellene har store, fine bassengområder. Noen passer barnefamilier, andre passer bedre for voksne.

Du kjenner storbypulsen når du shopper i de trendy galleriene på Makarios Avenue eller blant småbutikkene på myldrende Agiou Andreou – femten minutter senere nyter du kanskje solen på stranden. Er du svak for ridderromantikk skal du se inn i slottet. Det var her Englands kong Richard Løvehjerte giftet seg med Brengaria av Navarra og lot henne krones til dronning av England i middelalderen.

Uteklubber og barer
I sommersesongen kan du også finne mange utendørs nattklubber og barer.
Guaba Beach Bar er et av de mest populære stedene og tok i 2014 den 13. plassen på listen med de beste klubbene i verden. Det ligger rett ved sjøen, og på søndager finner du noen av verdens mest kjente DJ-er.
Breeze Summer Club, er sannsynligvis den mest populære nattklubben i Limassol. Det tilbyr et omfattende sommerprogram med liveopptredener av populære band, sangere og DJ-er.
Endelig er Dolce en av de mest glamorøse klubbene i Limassol, med pop, RnB, house, rock, disco og gresk musikk.

*Alle priser er med forbehold om ledig kapasitet ved bestilling

  • RGF Logo
  • Cyprus Tourism Organization Logo