Skip to main content

Protaras/Fig Tree Bay

Fig Tree Bay, eller Protaras, er et rolig og avslappet feriested med fine strender, krystallklart vann og flotte hoteller.

Protaras, eller Fig Tree Bay, er et rolig og hyggelig feriested ca. en mil øst for Ayia Napa, og byr på noen av Kypros' flotteste sandstrender. Her trives barnefamilier og par som foretrekker rolige og koselige kvelder på en uteservering framfor et pulserende uteliv med høy musikk. Langs hovedgaten i Fig Tree Bay finnes det mange restauranter, tavernaer, barer, butikker og kafeer. Strendene i Protaras/Fig Tree Bay er blant de beste på Kypros; velholdte, langgrunne og med silkemyk sand. Hovedstranden, Protaras Beach, er den mest populære, men det finnes også flere mindre strender, hvorav Fig Tree Bay er den mest kjente. 

I Protaras kan du spasere langs den fine strandpromenaden til den lille byen Pernera som kan friste med krystallklart vann og langgrunne strender. Ettersom Fig Tree Bay-området ikke har eksistert i mer enn 20 år holder hotellene ofte høyere standard enn på mange andre steder. Skulle du være fristet til å dra ut på livet en kveld går det busser til Ayia Napa som ligger cirka 12 kilometer unna.

Kart

  • RGF Logo
  • Cyprus Tourism Organization Logo