Skip to main content

Senior 60+

Kyprosreisen ble etablert i 2017 som spesialister på seniorreiser, og har reist med over 1000 glade pensjonister siden etablering.
Selv om Kyprosreisen i dag selger pakkereiser til både familier, par og mennesker i alle aldre, så er norske pensjonister en kundegruppe vi er blitt spesielt glad i.

Våre reiser merket med "senior 60+" er derfor reiser spesielt egnet for norske pensjonister, med eget aktivitetsopplegg og reiseleder. Våre seniorreiser strekker seg fra september, og ut april, og vi tilbyr reiser fra 7 dager til 6 måneder, med enten frokost, hel eller halvpensjon. 
På våre hotell merket med «senior 60+» tilbyr vi også 150kr i rabatt per person for alle reisende som har fylt 60 år. Dette er en rabatt vi bruker året rundt.

P.S. Husk og fyll ut din fødselsdato ved bestilling for å aktivere din rabatt.  

Vår reiseleder for disse turene er Reidun Wergeland.
 

Våre hotell som tilbyr seniorreiser og langtidsreiser med egen reiseleder:
Aloe Hotel ★★★★
Anemi Hotel & Suites ★★★★
Melpo Antia Luxury Apartments & Suites ★★★★
Smartline Mayfair ★★★
Tasmaria Hotel Apartments ★★★
Vrachia Beach Resort & Suites ★★★

 

Aktiviteter

Vi arranger ukentlig utflukter fra hotellet, til vingårder og historiske kulturelle skatter som finnes over hele den kypriotiske øya, og arrangerer felles middager med dans og musikk, quizer, vandreturer og andre aktiviteter hver dag.
Kypros er svært kjent for sine historiske funn og her finner man godt bevarte ruiner fra romerske palasser og byer, greske templer, kirker og fort fra korsfarere, Afrodites hellige by og mye mer.
Våre turer blir arrangert av norske reiseledere som befinner seg på hotellet, og ukesplanen varierer hver uke.

Hotell

Seniorreiser til Aloe hotel i Pafos

Aloe Hotel

Aloe er et av de mest veletablerte hotellene i Pafos, med en utmerket beliggenhet på Poseidonos Avenue, i hjertet av Kato Paphos. Aloe består av 272 rom, 3 restauranter og 3 bassenger (inkludert en in...
  • Bra med barn
  • Nær stranden
  • Nær sentrum
  • Bo alene
  • Frokost
  • Senior 60+

  • RGF Logo
  • Cyprus Tourism Organization Logo