Skip to main content

Langtidsreiser / seniorreiser til Kypros

Pris fra og med:
10 490,-
Dager:15
 • Frokost
 • Flyreisen t/r med direkte fly + 2x 20kg og 10 kg håndbagasje per person.
 • Profesjonell reiseleder under hele oppholdet.
 • Hotell opphold.
 • Nytt opplegg hver uke, med aktiviteter og utflukter.
 • *Prisen inkluderer ikke:
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring.
Bestill reise

 

"reis til middelhavets beste klima, med 340 soldager i året"

 

Under på denne siden, så finner dere noen av våre utvalgte reiser til Kypros. Kyprosreisen tilbyr derimot langtidsreiser fra de fleste flyplasser i Norge, til de fleste Kypriotiske storbyene, så ta kontakt på tlf; 401 29 500, eller på epost; post@kyprosreisen.no, hvis din ønskelige reise ikke står oppført. Alle våre langtidsreiser tilbyr leiligheter med utstyrt kjøkken, frokost/hel eller halvpensjon (valgfritt) og reiseleder på stedet.

Kyprosreisen ble etablert i 2017 som spesialister på seniorreiser og langtidsreiser, og har reist med over 1000 glade mennesker siden etablering.

Våre reiser merket med "senior", som du også finner på denne siden, er reiser spesielt egnet for lantidsreisende eldre, pensjonsiter, og for mennesker som generelt ønsker seg vekk fra snø og kulde i norge. Disse reisene er med eget aktivitetsopplegg, ukesprogram og reiseleder. Disse reisene er svært sosiale, og opplevelesrike, og våre reiseledere jobber hardt for at alle skal få det meste ut av sitt opphold. 
Utflukter og aktiviteter blir arrangert hver dag.

Våre lantidsreiser/seniorreiser strekker seg fra september, og ut april, og vi tilbyr reiser fra 14 dager til 6 måneder, med frokost inkludert i pris, og hel eller halvpensjon som et valgalternativ.

Vår reiseleder for disse turene er Reidun Wergeland.
 

Noen av våre hotell som tilbyr seniorreiser og langtidsreiser med egen reiseleder:

Pafos:
Anemi Hotel & Suites ★★★★ 
Tasmaria Hotel Apartments ★★★
Vrachia Beach Resort & Suites ★★★

Ayia Napa:
Melpo Antia Luxury Apartments & Suites ★★★★

Til deg som reiser alene

Til deg som reiser alene, så er dette noe vi kan varmt anbefale å gjøre.
En stor andel av våre reisende er nettopp mennesker som reiser alene, og våre turer er svært sosiale, med egen reiseleder, og ulike aktiviteter både på og utenfor hotellet.
Reisene er i stort felleskap og vennskap.

Våre hotell har et enkeltromstilegg fra kr 2300 (14 dager), og du får da ditt eget rom eller leilighet, og frokost på hotellet. 

Hvis du har noen spørsmål, eller ønsker en uforplinkende prat med en kundebehandler, så ring oss på tlf 401 29 500, eller send epost til post@kyprosreisen.no

Aktiviteter

Vi arranger ukentlig utflukter fra hotellet, til vingårder og historiske kulturelle skatter som finnes over hele den kypriotiske øya, og arrangerer felles middager med dans og musikk, quizer, vandreturer og andre aktiviteter hver dag.
Kypros er svært kjent for sine historiske funn og her finner man godt bevarte ruiner fra romerske palasser og byer, greske templer, kirker og fort fra korsfarere, Afrodites hellige by og mye mer.
Våre turer blir arrangert av norske reiseledere som befinner seg på hotellet, og ukesplanen varierer hver uke.

Pafos

Pafos

Om vår reise til Pafos

I Pafos reiser vi til to utvalgte og flotte hotell med vårt reisefølge og reiseleder.
Disse hotellene er; 4* hotell Anemi, som ligger sentralt i Kato Pafos, med kort avstand til strand, shopping og restauranter. Anemi ligger tett inntil strandpromenaden i Pafos, og har ett av de beste beliggenhetene i byen. Hotellet er nyrenovert, og holder en høy standard. Anemi tilbyr kun leiligheter.
Det andre hotellet er 3* Hotel Tasmaria. Tasmaria er et flott og svært idyllisk lite hotell, som ligger like ved Kings Mall, og Tomb of the Kings. Her kan dere nyte korte avstander til restauranter, strand, og aktiviteter.
Tasmaria tilbyr leiligheter med ett soverom, eller hybel leilighet.  

 

OM PAFOS

Pafos, sørvest på Kypros, er det ideelle feriemål for de om søker sol, strender og avslapping, men det er mer til Pafos enn det: elskere av arkeologi, historie og kultur vil finne et vell av attraksjoner rundt om på øya, kombinert med myke sandstrender og gode restauranter. Her kan du gå på tur, shoppe og nyte en småbyatmosfære eller bare rusle rundt blant kulturskatter fra antikken.

Pafos er en vakker kystby sørvest på øya Kypros. Pafos har omtrent 30 000 innbyggere fordelt på sine to by-deler, "Kato Pafos" også oversatt til "Nedre-Pafos" på norsk, og "Pano Pafos", oversatt til "Øvre-Pafos".
Kato Pafos er et velordnet feriested med strandpromenade, badeland, fiskerhavn, restauranter, klipper og små strender. Her finner det i overkant av 170 restauranter, aktivitetstilbud og hotell, og Kato Pafos blir ofte definert som byens sentrum.
I Pano Pafos møter du hverdagslivet og byens egne innbyggere. Her finner du bla. gamlebyen i Pafos, mange genuine restauranter og den gamle, vakre torghallen med farger, dufter og et labyrintisk mylder.

På sjøsiden, like på utsiden av Pafos sentrum finner vi "Petra tou Romiou", også kalt "Afrodites fødested". Petra tou Romiou er det mytiske fødestedet til Afrodite, den greske gudinnen for kjærlighet og fruktbarhet, kjent som den skjønneste av gudinnene i gammel-gresk mytologi. Det er mange lokale myter rundt Petra tou Romiou, hvor det sies at enkelte ritualer vil gi økt fruktbarhet. Noen eksempler på disse ritualene er; Svømme rundt Afrodites fødestein tre ganger mot klokken, bade i vannet etter midnatt, eller finne en hjerteformet stein i vannet rundt Petra tou Romiou. Disse ritualene gjør at Petra tou Romiou blir hyppig besøkt av mennesker fra hele verden. 
Ved Petra tou Romiou ligger det en vakker strand, kjent som en av de beste i Kypros. 

I gresk-romersk tid var Pafos Kypros sin hovedstad, noe som har etterlatt sine spor i Pafos i form av mektige skaperverk og ruiner. En av disse er bla. den romerske guvernørens palass kjent som "Dionysos", hvor man fortsatt kan se palassets omfattende og vakre gulvmosaikk, og størrelse. Disse ruinene ligger ved enden av strandpromenaden i Kato Pafos. Like ved Dionysos finner du også restene av Pafos sitt mektige fort, som i middelalderen holdt utsikt over kystveien inn til Pafos. 

Byen Pafos er inkludert i den offisielle UNESCOs liste over kultur- og naturskatter av verdens kulturarv.
Selve byen daterer seg tilbake til den neolittiske epoken, og er et sted som er rik på historie og arkeologiske steder. 

Pafos har et stort nettverk av offentlig transport med adganger hvert 10 minutt, noe som gjør det enkelt å komme seg fra en side av byen, til en annen, uten å måtte være avhengig av bil eller drosje.

Kontakt oss på post@kyprosreisen, eller ring vår kundeservice på tlf 401 29 500 hvis du skulle ha noen spørsmål, eller trenger hjelp med bestilling.

 

Ayia Napa

Ayia Napa

OM VÅR REISE TIL AYIA NAPA


I Ayia Napa reiser vi til det flotte hotellet Melpo Antia med vårt reisefølge og reiseleder.
Melpo Antia er et nydelig 4* hotell som ligger sentralt i Ayia Napa sentrum. Dette hotellet ble renovert i 2013 og tilbyr et stort utvalg fasiliteter. Hotellet har stor spaavdeling, 2 basseng, 4 restauranter, 1 butikk, og ett eget bakeri. Alle rom har balkong, og hotellet tilbyr hybel leiligheter, og leiligheter med ett eget soverom. 

OM AYIA NAPA

Helt i øst på den sørlige delen av Kypros ligger Ayia Napa.
Ayia napa er kanskje mest kjent for sitt aktive uteliv på sommermånedene, men det finnes mange andre grunner til å reise til nydelige Ayia Napa. Her er det langgrunne sandstrender, glitrende badevann, tonnevis med aktiviteter, kulturskatter og mange fornøyelser. Selve småbyen er bygget opp rundt klosteret fra 1500-tallet som ble tilegnet jomfru Maria, og dette klosteret finner du midt i byen.

Kyprosreisen reiser til Ayia Napa på vintermånedene, hvor byen er rolig, og hotellene fyller seg opp med oss nordboere. Hotellet vi reiser til ligger sentralt i sentrum, og i nærheten av stranden. I denne byen trenger du aldri spasere langt for å finne god mat, shopping, eller aktiviteter.

TEMPERATUR:

Vinteren på Kypros er som en god norsk vår/sommer; varmt om dagen og litt kjølig om kvelden, noe som faller godt i smak for oss nordmenn, som kan nyte en behagelig tilværelse her om vinteren også.

Kontakt oss på post@kyprosreisen, eller ring vår kundeservice på tlf 401 29 500 hvis du skulle ha noen spørsmål, eller trenger hjelp med bestilling.

 

Kart

Avganger & priser

Utgående Avreisested Reisemål Ledige plasser Fra pris
29 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Melpo Antia Luxury Apartments & Suites - 2 uker (Ayia Napa) Mer enn 8
10 490,-
Bestill
22 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Melpo Antia Luxury Apartments & Suites - 2 uker (Ayia Napa) Mer enn 8
10 779,-
Bestill
7 / 3 Oslo (Gardermoen) Senior: Melpo Antia Luxury Apartments & Suites - 2 uker (Ayia Napa) Mer enn 8
10 971,-
Bestill
15 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Anemi Hotel & Suites - 2 uker (Pafos) Mer enn 8
12 323,-
Bestill
15 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Melpo Antia Luxury Apartments & Suites - 2 uker (Ayia Napa) Mer enn 8
12 409,-
Bestill
29 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Anemi Hotel & Suites - 2 uker (Pafos) Mer enn 8
13 148,-
Bestill
8 / 2 Oslo (Gardermoen) Anemi Hotel & Suites - 2 uker (Pafos)
13 225,-
Bestill
22 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Anemi Hotel & Suites - 2 uker (Pafos) Mer enn 8
13 285,-
Bestill
14 / 3 Oslo (Gardermoen) Senior: Anemi Hotel & Suites - 2 uker (Pafos) Mer enn 8
13 349,-
Bestill
7 / 3 Oslo (Gardermoen) Senior: Anemi Hotel & Suites - 2 uker (Pafos) Mer enn 8
13 891,-
Bestill
1 / 2 Oslo (Gardermoen) Vrachia Beach Resort & Suites - 2 uker (Pafos)
13 990,-
Bestill
15 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Vrachia Beach Resort & Suites - 2 uker (Pafos) Mer enn 8
13 990,-
Bestill
22 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Vrachia Beach Resort & Suites -2 uker (Pafos) Mer enn 8
13 990,-
Bestill
29 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Vrachia Beach Resort & Suites - 2 uker (Pafos) Mer enn 8
13 990,-
Bestill
21 / 3 Oslo (Gardermoen) Anemi Hotel & Suites - 2 uker (Pafos) Mer enn 8
14 195,-
Bestill
29 / 2 Oslo (Gardermoen) Senior: Melpo Antia Luxury Apartments & Suites - 4 uker (Ayia Napa) Mer enn 8
14 200,-
Bestill

Hotell

Seniorreiser til Aloe hotel i Pafos

Aloe Hotel

Aloe er et av de mest veletablerte hotellene i Pafos, med en utmerket beliggenhet på Poseidonos Avenue, i hjertet av Kato Paphos. Aloe består av 272 rom, 3 restauranter og 3 bassenger (inkludert en in...
 • Bra med barn
 • Nær stranden
 • Nær sentrum
 • Bo alene
 • Frokost
 • Senior 60+

Pris fra: 14 250,-
Anemi Hotel & Suites

Anemi Hotel & Suites

"Anemi Hotel & Suites tilbyr en oase av ro, komfort og moderne stil for å gi deg en destinasjon du vil besøke igjen og igjen." Dette stilfulle boutiquehotellet i Pafos har lyse, luftige rom med modern...
 • Fitness
 • Nær stranden
 • Leilighet
 • Nær sentrum
 • Frokost
 • Senior 60+

Pris fra: 8 065,-
Melpo Antia Luxury Apartments & Suites

Melpo Antia Luxury Apartments & Suites

Melpo Antia Luxury Apartments and Suites ligger i sentrum av Ayia Napa, bare noen få minutters gange fra de hvite sandstrendene i feriestedet. Etter en fullstendig renovering av alle rom og fellesarea...
 • Bra med barn
 • Fitness
 • Hotell med SPA
 • Nær stranden
 • Leilighet
 • Nær sentrum
 • Bo alene
 • Frokost
 • Senior 60+

Pris fra: 6 228,-
Paphos Gardens Holiday Resort

Paphos Gardens Holiday Resort

"Paphos Gardens Holiday Resort ligger med gåavstand til sandstrand og sentrum. Her finner du lange og flotte asfalterte tur-stier langs Middelhavet (rullestolvennlige)." Likevel, som ved et mirakel, f...

Tasmaria Hotel Apartments

Tasmaria Hotel Apartments

Tasmaria Hotel Apartments ligger i et rolig område av Pafos, i nærheten av det viktigste turistområdet. Tasmaria er et familiedrevet hotell som ligger 200 meter fra konge gravene, og 550 meter fra nær...
 • Nær stranden
 • Leilighet
 • Nær sentrum
 • Helpensjon
 • Halvpensjon
 • All inclusive
 • Frokost
 • Senior 60+

Vrachia Beach Resort & Suites

Vrachia Beach Resort & Suites

- Vrachia Beach hotell and suites er et svært idyllisk og rolig lite hotell ved havet, hvor man kan høre bølgesus hele dagen, og nyte den utrolige solnedgangen. Hotellets leiligheter er moderne og r...
 • Nær stranden
 • Leilighet
 • Bo alene
 • Frokost
 • Senior 60+

Pris fra: 13 990,-

Reisekalender

22/2Melpo Antia Luxury Apartments & Suites - 1 ukeFra 6 228,-
22/2Smartline Mayfair - 1 ukeFra 6 228,-
14/3Melpo Antia Luxury Apartments & Suites - 1 ukeFra 6 615,-
29/2Melpo Antia Luxury Apartments & Suites - 1 ukeFra 6 728,-
14/3Smartline Mayfair - 1 ukeFra 6 834,-
 • RGF Logo
 • Cyprus Tourism Organization Logo